Castigatorii campaniei nationale „Ziua Verde in organizatia ta”

  0
  408
  Câştigătorii campaniei naţionale "Ziua Verde în organizaţia ta"

  Castigatorii campaniei nationale „Ziua Verde in organizatia ta”

  Asociatiile ECOTIC si RECOLAMP au anuntat azi rezultatele programului national de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE-uri), inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente arse, intitulat „Ziua Verde in organizatia ta”, potrivit unui comunicat.
  Campania a avut ca rezultate concrete implicarea unui numar de 966 de companii si institutii de stat, colectandu-se peste 131 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice de la 84 de companii, precum si 44 de tone de deseuri de becuri si tuburi florescente arse de la un numar de 882 organizatii.
  Toate comenzile de ridicare deseuri eligibile au intrat intr-o tragere la sorti organizata, conform Regulamentului, iar 15 companii au fost recompensate pentru efortul depus, cu 15 biciclete. De asemenea, in baza cantitatilor totale de deseuri colectate, compania Frigoglass Romania a fost desemnata drept „Cea mai verde companie”, fiind rasplatita cu un premiu simbolic – impadurirea unei suprafete din cadrul proiectului Ploiesti Industrial Parc SA.
  „Campania nationala Ziua Verde in organizatia ta a fost un pas inainte pe lungul drum pe care il parcurgem in directia constientizarii utilizatorilor de echipamente electrice si electronice asupra responsabilitatilor ce le revin in momentul cand echipamentele devin deseuri. Rezultatele obtinute ne motiveaza sa continuam initiativele noastre si in anii viitori pentru formarea unei atitudini noi, pro-active in directia protectiei mediului si eficientizarii utilizarii resurselor”, a declarat Valentin Negoita, Presedinte ECOTIC.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.