Revista Eco Ferma lanseaza prima editie a Catalogului producatorilor romani de produse ecologice

Eco Ferma lanseaza prima editie a Catalogului producatorilor romani de produse ecologice

Revista Eco Ferma, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, lanseaza prima editie a catalogului „Romanian bio market”,  care va fi distribuit in cadrul targului Biofach 2013 din Germania. Catalogul va cuprinde informatii utile despre piata de produse ecologice din Romania si oportunitatile pe care le au posibilii parteneri de afaceri din afara tarii precum si o lista a operatorilor de pe piata. Catalogul va fi realizat exclusiv in limba engleza si va fi tiparit in 5.000 de exemplare.  Publicatia va fi distribuita tuturor participantilor la targ precum si vizitatorilor interesati de oportunitatile de afaceri din Romania.

Bianca Preda, redactor sef Eco Ferma : „Experienta pe care am avut-o cu revista Eco Ferma pe pietele din afara Romaniei ne-a oferit un motiv in plus pentru a realiza acest Catalog. Am observat ca distributia externa a revistei a generat mai multe parteneriate de afaceri intre firme si cititorii revistei din afara tarii si firmele care au fost prezentate in paginile publicatiei. Potentialul de afaceri al pietei romanesti este unul foarte mare si dorim sa-l prezentam si potentialilor cumparatori ai produselor romanesti”.

Biofach se va desfasura in perioada 13-16 februarie 2013 la Nuremberg, Germania si este cel mai mare eveniment dedicat agriculturii ecologice. In 2013, Romania este tara partenera in cadrul acestui targ, avand cel mai rapid ritm de dezvoltare al eco-agricultorilor.

 Pentru a afla mai multe amanunte despre modalitatea de inscriere in catalog va rugam sa ne scrieti pe adresa redactiei  [email protected] sau la numarul de telefon 0746.943.982  sau 031.428.24.44

Mai multe detalii pe www.eco-ferma.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *