Cautatorii in gunoaie din Ploiesti, sanctionati cu amenzi usturatoare

Cautatorii in gunoaie din Ploiesti, sanctionati cu amenzi usturatoare
Cautatorii in gunoaie din Ploiesti, sanctionati cu amenzi usturatoare

Politistii locali din Biroul pentru Protectia Mediului au depistat, joi, pe strada Baraoltului din zona de vest a Ploiestiului,mai multe persoane care colectau peturi din ghenele de gunoi.

Acestia au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 1.800 lei. Totodata, cinci saci de rafie incarcati cu deseuri din plastic, cu o cantitate de aproximativ 250 de kg, au fost confiscati. Sacii au fost predati pe baza de proces-verbal lucratorilor operatorului de salubritate.

Astfel de actini organizate de Politia Locala Ploiesti au loc periodic, pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care colecteaza deseuri din plastic sau metal de pe platformele gospodaresti, fara a respecta curatenia pe domeniul public.

Potrivit H.C.L. nr. 103/2013, preluarea de catre persoanele fizice a deseurilor din sistemele de colectare selectiva publice puse la dispozitie de municipiul Ploiesti este interzisa si se sanctioneaza contraventional cu amenda cuprinsa intre 600 si 1.000 lei si sanctiunea complementara, confiscarea acestor deseuri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente