Ce este in capul oamenilor care strang prea multe lucruri?

In cartea “Stuff: Compulsive Hoarding and the Meaning of Things”, Randy Frost, profesor de psihologie la Smith College, si Gail Steketee, vorbesc despre ce inseamna, de fapt, toate lucrurile pe care tinem neaparat sa le strangem in casele noastre si nu vrem sa le aruncam in ruptul capului.strangatori de gunoaie

In Statele Unite traiesc intre 6 si 15 milioane de oameni care strang compulsiv lucruri. Peste 75 de orase au decis ca aceasta este o problema pentru comunitate si incearca sa faca ceva in legatura cu asta. Din aceasta cauza, oamenii prea strangatori au devenit subiect de studiu.

In cartea “Stuff: Compulsive Hoarding and the Meaning of Things”, Randy Frost, profesor de psihologie la Smith College, si Gail Steketee, vorbesc despre ce inseamna, de fapt, toate lucrurile pe care tinem neaparat sa le strangem an casele noastre si nu vrem sa le aruncam an ruptul capului.

Intr-un interviu pentru Time, Randy Frost vorbeste despre relatia oarecum magica pe care o avem cu lucrurile noastre: “Cei mai multi dintre noi pot sa isi dea seama cand lucrurile incep sa ne incurce viata si atunci facem ceva in legatura cu ele. Diferenta e ca cei care tind sa stranga lucruri la nesfarsit pur si simplu decid ca se vor ascunde de problema”.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente