Cel de-al cincilea Forum Mondial al Apei, la Istanbul

  0
  458

  In cadrul evenimentului mondial de cea mai mare anvergura din domeniul apei, a fost repusa pe agenda internationala problema crizei apei pe glob si constientizarea importantei care trebuie acordata apei in urmatorii ani, in randul comunitatilor si mediului privat. Evenimentul a avut ca scopuri, pe de o parte, importanta, recunoasterea si intelegerea problemelor din domeniul apelor, precum si propunerea de solutii concrete la noile provocari datorate schimbarilor climatice, pe de alta parte.

  La eveniment au participat peste 20.000 de persoane din lumea intreaga si au fost prezentate proiecte globale si regionale, referitoare la asigurarea resurselor durabile de apa, elaborate de catre guverne, parlamente, autoritati din domeniul apei, ONG-uri.

  Forumul Mondial al Apei, cu tema „Bridging Divides for Water”, este un eveniment organizat odata la trei ani de catre Consiliul Mondial al Apei.

  Anul acesta, evenimentul a fost impartit in sase sesiuni, avand teme precum schimbarile climatice si managementul riscului, promovarea dezvoltarii umane si obiectivele de dezvoltare ale mileniului, gestionarea si protectia resurselor de apa si a sistemelor de alimentare pentru satisfacerea nevoilor umane si a cerintelor de mediu, guvernare si management, finante, educatie, cunostinte si intarirea institutionala.

  Sursa: Infomediu Europa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.