Chevrolet Volt, masina ecologica a anului 2013

Chevrolet Volt, masina ecologica a anului 2013
Chevrolet Volt, masina ecologica a anului 2013

Chevrolet s-a ales cu un nou premiu important in anul 2013. Modelul Volt, vehiculul electric cu autonomie extinsa, a fost desemnat autovehiculul ecologic al anului 2013 pentru flote auto, in timpul evenimentului „Clean Week 2020”. Modelul a fost ales castigator de un juriu format din jurnalisti, profesori universitari, manageri de flote auto si organizatii ecologice care au evaluat cateva zeci de parametri, inclusiv costul pe ciclu de viata (LCC).
„A fi desemnat cel mai ecologic autovehicul al anului de catre un juriu de specialisti din domenii foarte diferite reprezinta o mare onoare. Impreuna cu celelalte premii castigate de modelul Chevrolet Volt, acest ultim titlu dovedeste ca in momentul de fata oferim cel mai bun autovehicul electric de pe piata,” a adaugat Anja Geril coordonator in cadrul Chevrolet.

Modelul Volt imbina un sistem de propulsie electrica si caracterul practic al unui autovehicul compact obisnuit.

Datorita baterii litiu-ion de 16 kWh, modelul Volt poate parcurge pana la 80 de kilometri cu zero emisii de CO2 si peste 500 km pe baza curentului electric produs de un motor pe benzina de 1,4 litri cu functie de autonomie extinsa.

De la lansarea sa din 2011, Chevrolet Volt a castigat numeroase premii ale industriei auto.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente