Cine va fi noul presedinte al Autoritatii Sanitar-Veterinare

0
521
Cine va fi noul pre?edinte al Autorit??ii Sanitar-Veterinare
Cine va fi noul preşedinte al Autorității Sanitar-Veterinare
Cine va fi noul presedinte al Autoritatii Sanitar-Veterinare
Cine va fi noul presedinte al Autoritatii Sanitar-Veterinare

Presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Viorel Andronie, va fi numit presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Animalelor (ANSVSA), au declarat agentiei Mediafax surse din Ministerul Agriculturii.

Andronie este conferentiar universitar doctor si presedinte al Colegiului Medicilor Veterinari.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca premierul Victor Ponta l-a informat despre schimbarea din functie a presedintelui ANSVSA, iar PNL va face o noua propunere pentru acest post.

Premierul Victor Ponta a anuntat anterior ca ANSVSA va avea o alta conducere, astfel incat sa fie asigurata o comunicare mai buna si eficienta, precum si proceduri mai clare in domeniu.

Reprezentanti ai agricultorilor si industriei alimentare l-au criticat pe Turcanu pentru „lipsa de profesionalism”, dupa scandalul laptelui infestat.

ANSVSA a anuntat, luni, ca probele de lapte de la trei ferme si doua unitati de prelucrare prezinta suspiciunea depasirii limitelor admise pentru aflatoxina, in urma efectuarii analizelor in cadrul laboratoarelor din reteaua sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.