CJ Cluj a dat startul pentru construirea centrului de deseuri

CJ Cluj a dat startul pentru construirea centrului de deseuri

Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a semnat autorizatia de construire pentru proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj”, respectiv etapa I, care prevede construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor.

Potrivit proiectului, acesta cuprinde zona de depozitare, zona de exploatare, zona administrativa, drumuri interne, imprejmuire si poarta de acces. Durata de executie a lucrarilor este de 14 luni, calculata de la data de inceperii acestora.

„Acest centru de management integrat al deseurilor va deservi intreg judetul, fiind statia finala in care deseurile colectate din intreg judetul, provenind din statiile de transfer, vor fi sortate, tratate mecano-biologic, reziduurile urmind sa ajunga in celula de depozitare. Prin aceasta etapa se parcurge inca un pas important pentru rezolvarea problemei colectarii, tratarii si depozitarii deseurilor”, subliniaza presedintele CJ, Alin Tise.

Precizam ca Centrul de Management Integrat al Deseurilor se va construi pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca, pe o suprafata de teren de 64 de hectare, aflata in proprietatea comunei Feleacu, teren ce a fost dat in administrarea forului judetean pentru implementarea acestui proiect.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente