Cluj: Centrul de Deseuri asteapta decizia comisiei de licitatie

Cluj: Centrul de Deseuri asteapta decizia comisiei de licitatie

La mai bine de o luna de la momentul deschiderii ofertelor pentru Centrul Integrat de Management al Deseurilor comisia de licitatie analizeaza inca propunerile.

Ofertele depuse au venit din parte a cinci firme si consortii, cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar apartinand consortiului format din firmele Hidroconstructia – Iridex Group Constructii si Argif Proiect. Toate acestea au experinta in domeniul deseurilor menajere. Spre exemplu, liderul consortiului, Hidroconstructia, a realizat in 2006 o rampa de gunoi menajer la Sighisoara. Oferta firmelor a fost de 127,7 milioane de lei, cu tot cu TVA, si o durata de realizare de 14 luni, cu o garantie de 60 de luni.

Licitatii reluate pentru asistenta tehnica si supervizare

In ultima saptamana, doua licitatii publicate in sistemul electronic SEAP care priveau asistenta tehnica pentru implementarea proiectului si supervizarea lucrarilor pentru centrul de deseuri au fost anulate. „In cazul licitatiilor s-au trimis erate si am pregatit toate actele, urmeaza sa fie repuse cand acestia isi dau acceptul”, a declarat Victor Popa, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *