Clujenii strang fonduri pentru proiectele comunitatii la cea de a sasea editie a Swimathon Cluj

0
350
Clujenii strâng fonduri pentru proiectele comunit??ii la cea de a ?asea edi?ie a Swimathon Cluj
Clujenii strâng fonduri pentru proiectele comunității la cea de a şasea ediție a Swimathon Cluj
Clujenii strang fonduri pentru proiectele comunitatii la cea de a sasea editie a Swimathon Cluj
Clujenii strang fonduri pentru proiectele comunitatii la cea de a sasea editie a Swimathon Cluj

Fundatia Comunitara Cluj anunta cea de-a sasea  editie a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strangere de fonduri, care face parte din platforma Swimathon de atragere de resurse pentru cauzele comunitatii. Startul evenimentului se va da sambata, 5 iulie, la Complexul de Natatie “Universitas” al Universitatii “Babes-Bolyai”, la ora 10.00, urmand sa se incheie la 18.00.

La Swimathon vor fi inscrise proiecte din domenii diferite, cum ar fi educatie de excelenta si tineri, sanatate si terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personala si integrare sociala, mediu si ecologie. Aceste initiative vor fi propuse de organizatii si grupuri de initiativa – unele dintre ele prezente “prin traditie” la Swimathon Cluj – si vor fi reprezentate de inotatori cu varste si profiluri diverse.

Clujenii au inca posibilitatea de a se inscrie ca inotatori, dar si ca sustinatori pe platforma oficiala Swimathon.

Evenimentul  este deschis publicului, iar donatiile pentru proiectele preferate se pot face direct  on-line, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile si informatii despre proiectele si inotatorii deja inscrisi :www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro. Acestea  pot fi efectuate de asemenea in timpul evenimentului, la masa organizatorilor, cit si dupa, iar campania de strangere de fonduri va continua pana la finalul lunii august.

In cele cinci editii ale Swimathon-ului, Fundatia Comunitara Cluj a strans in total 450..000 de lei, de la 3.500 de sustinatori, pentru 57 de proiecte.

Fundatia Comunitara Cluj pune in legatura nevoile si resursele Clujului, pentru a imbunatati viata locuitorilor. Suntem un finantator privat si sustinem interesele filantropice ale donatorilor nostri – persoane fizice si juridice – gestionand fonduri private, pe care le directionam spre nevoile comunitatii, sub forma de granturi si burse. Totodata, oferim servicii de consultanta companiilor sau consiliere filantropica persoanelor fizice si grupurilor de donatori. In perioada 2008-2013, am acordat finantari in valoare totala de 1.303.200 de lei, din care 874.750 lei, pentru 182 de granturi, directionate spre proiecte dintr-o diversitate de domenii, si 428.450 lei pentru 170 de burse, oferite elevilor si studentilor.

Detalii complete despre activitatea Fundatiei Comunitare Cluj gasiti aici: www.fundatiacomunitaracluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.