Colectare deseuri electrice si electronice la Oradea

O noua actiune de colectare ia nastere la Oradea

Primaria Oradea anunta o noua campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Oradenii vor avea la dispoziti cinci puncte fixe in care pot depune aceste deseuri. Pentru cantitati mari, persoanele fizice sau juridice pot contacta fiirma care se ocupa de transportul deseurilor si care le vine in ajutor, gratuit.

Sambata, incepand cu ora 8.00, oradenii pot scapa de deseurile electrice si electrocasnice. Cele cinci puncte fixe de colectare unde acestea pot fi depozitate de oradeni sunt: Cartierul Rogerius – zona Spitalului Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu”; Cartierul Rogerius – zona str. Sovata, podul de pontoane, Cartierul Iosia – zona str. Onestilor, parcare supermarket Penny, Cartierul Nufarul – zona ultimei statii de tramvai; Calea Clujului – zona Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Oradea.

Containerele vor fi disponibile pana la ora 18.00.

Deseurile de echipamente electrice si electronice colectate in punctele fixe de colectare vor fi preluate de S.C. Bene International S.R.L. Oradea.

Persoanele fizice si/sau juridice, asociatiile de locatari care au cantitati mari de deseuri de transporat pot contacta S.C. Bene International S.R.L. la telefooanele: 0259 406276; 0731 372103 sau 0728 908081 firma asigurand preluarea si transportul gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *