Colectarea deseurilor are site pe internet

Campania nationala de colectare a deseurilor electronice, electrocasnice si electrice s-a instalat si pe internet. Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile a lansat site-ul dedicat zilei de 3 noiembrie, data cand este programata colectarea nationala a deseurilor amintite.

Site-ul cuprinde infor-ma-tii utile pentru cetateni privind actiunile ce vor avea loc in ziua de 3 noiembrie 2007, ghidul primariilor, precum si lista oraselor participante la aceasta campanie. Totodata, prin intermediul paginii web, romanii de pretutindeni pot transmite observatii si propuneri cu privire la aceasta actiune sau opinia lor privind modul de organizare propus de oficiali.

Orice reclamatie poate fi trimisa on-line sau la unul din telefoanele oferite pe net. Tot pe internet pot fi gasite si informatii utile legate de cadrul legal ce reglementeaza capitolul deseurilor electrice si electronice, organizatiile constituite la nivel national, centrele de colectare functionale din Romania, precum si reciclatorii autorizati.

Ministerul Mediului a planificat pentru data de 3 noiembrie o campanie nationala de colectare a deseurilor electronice, electrocasnice si electrice, la care toti romanii ce au astfel de aparate stricate sau pe care nu le mai folosesc sunt invitati sa participe.

Adresa site-ului este: www.mmediu.ro/deseurielectrice.htm, iar alaturat va prezentam macheta campaniei. Intreaga actiune a fost lansata in conformitate cu recomandarile europene privind protectia mediului. (Sabina Tudor)

Sursa: Adevarul

Articolul precedentAgentia-dezastru
Articolul următorEnel a intrat pe eoliana in Romania

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente