Competitia Romanian Corporate Sports – MTB

  0
  469
  Concurs de ciclism cu premii de 10.000 euro Mai mult: concurs de ciclism cu premii de zece mii de euro
  Concurs de ciclism cu premii de 10.000 euro

  Cei care inca nu s-au inscris in competitia Romanian Corporate Sports – MTB prezentata, programata in 6 octombrie, pe un traseu din padurea Baneasa, ar face bine sa se grabeasca. Numarul total al concurentilor inscrisi a fost limitat la 500, pentru ca fiecare participant sa poata profita la maximum de propria aventura pe doua roti si pentru ca organizatorii sa le poata oferi tuturor o experienta placuta. Prin urmare, inscrierile functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit.

  Concurentii vor participa in echipe formate din doua persoane, la oricare dintre cele trei categorii: feminin, masculin si mixt.
  Premiile acordate de organizatori prin tombola de la finalul competitiei vor fi in valoare de 10.000 euro.
  • Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie vor fi recompensate din plin, valoarea totala a premiilor depasind 6.000 euro.
  • Locul I: troler business, voucher Giant (300 de lei), ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca), vin Halewood Wines.
  • Locul II: troler business, ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca), vin Halewood Wines si pachet AVON.
  • Locul III: troler business, ciclocomputer Sigma, pachet isostar (batoane, pudra, bidon si sapca) si vin Halewood Wines.
  Toti participantii ies in castig
  • Pe langa premierea performantei, va fi recompensata si participarea, toti cei inscrisi in cursa avand sansa unor castiguri consistente la tombola cu premii in valoare totala de 4.000 de euro.
  • Norocosii castigatori ai celor 15 premii acordate prin tombola vor avea sansa sa castige: un cadru Giant (6999 lei), un voucher Giant (200 lei), o bicicleta Perfect Bike (1799 lei), o bicicleta Pegas, un aparat foto Canon 1100D 18-55 IS, un aparat foto Canon D20, seturi tricou + sapca CIUC sau rucsaci DPD.
  • In plus, pentru autorii celor mai bune fotografii realizate in timpul evenimentului, F64 pune in joc doua imprimante color Canon, care vor fi acordate in cadrul concursului de fotografie Romanian Corporate Sports – MTB.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.