Concertele din Tulcea au umplut orasul de gunoi

La concertele din Bucuresti, o firma cu profil ecologic a reusit sa-i determine pe fanii muzicii sa sorteze deseurile

Peste 150 de tone de gunoi au fost stranse in ultimele trei zile de pe faleza orasului Tulcea, in urma participantilor la concertele organizate in cadrul Festivalului International al Dunarii. Seful Directiei de Servicii Publice (DSP) din cadrul Primariei Tulcea, Lucian Simion, a mentionat ca actiunile de salubrizare a falezei municipiului se vor finaliza abia in cursul noptii de joi spre vineri.

In perioada 12-15 august, la Tulcea a avut loc Festivalul International al Dunarii si mii de persoane au participat la concertele care au avut loc in fiecare seara pe faleza orasului. In urma spectacolelor au ramas aproximativ 150 de tone de gunoaie, raspandite ca dupa furtuna. Abia ieri-seara, utilajele si angajatii au putut intra sa curete zona, pentru ca pe faleza inca mai era lume.

Totusi, incepand de sambata, terasele de pe faleza si zona de promenada a tulcenilor vor fi complet curatate. Directorul Lucian Simion a precizat ca pentru salubrizare au fost mobilizate trei tractoare, doua utilaje speciale pentru maturare si stropit, precum si peste 50 de angajati, 10 dintre acestia fiind in permanenta pe faleza pentru a strange deseurile.

Citeste articolul Concertele din Tulcea au umplut orasul de gunoi integral in Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente