Concurs cu premii organizat de asociatia Mai Bine

Asociatia Mai Bine lanseaza o noua provocare pentru iesenii preocupati de mediu. In data de 14 noiembrie, in intervalul orar 12.00-18.00, la Cafeneaua Acaju se va desfasura concursul „Locul bateriilor uzate nu este in casa! Trimite-le la reciclat”.

Cei interesati sa participe vor fi rasplatiti cu premii in functie de numarul bateriilor si acumulatoriilor portabili colectati. Cei mai harnici concurenti vor primi produse

ecologice inscriptionate cu sigla proiectului, cum ar fi creioane, agende din hirtie si carton reciclat, sacose si hanorace din bumbac.

Acest concurs incheie proiectul „Colectarea selectiva a deseurilor de baterii si acumulatori portabili in orasul Iasi”, organizat in perioada noiembrie 2009 – noiembrie 2010 de catre asociatia Mai Bine.

Proiectul a fost finantat de guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar

al Spatiului Economic European.

Prin intermediul acestui proiect, iesenii au posibilitatea sa lase bateriile si acumulatorii uzati la unul dintre cele 50 de centre de colectare care sint deja amenajate in diverse spatii accesibile publicului larg din Iasi, precum institutii publice, universitati, licee, cafenele si librarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *