Concurs de biciclete cu premii in Piata Mare din Sibiu

  0
  332
  Mar? pe dou? ro?i în Capital?: 1.000 de motociclete ?i 5.000 de biciclete
  Marş pe două roţi în Capitală: 1.000 de motociclete şi 5.000 de biciclete
  Concurs de biciclete cu premii in Piata Mare din Sibiu

  Elevii din judetul Sibiu au sansa sa castige cate o bicicleta luni, 23 aprilie, in cadrul „Cupei DHS” care se va desfasura de la ora 14.00 in Piata Mare a Sibiului.

  Competitia este organizata de Inspectoratul de Politiei al Judetului Sibiu in colaborare cu societatea DHS care produce si pune la dispozitia copiilor premiile. Potrivit oficialilor IPJ Sibiu, pana la pranz s-au incris 10 copii de la liceele sibiene si 9 echipe , formate din patru persoane, de la scolile generale. Copii vin atat din Sibiu, cat si din localitatile Avrig, Agnita, Micasasa, lista ramanand deschisa pana la ora 14.00.

  Miza cea mare este data de faptul ca membrii echipei cistigatoate, doi baieti si doua fete pentru fiecare grupa, vor fi premiati cu cate o bicicleta. Departajarea se va face dupa ce se parcurg trei probe: indemanare a bicicletei, cunoasterea bicicletei si legislatie rutiere in ceea ce priveste deplasare cu bicicleta.

  Concursul va incepe la ora 14.00, iar pentru ca elevii sa intre in posesia premiilor, este nevoie sa se inscrie minim 10 echipe de la generala si 5 de la liceele din Sibiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.