Concursul “Eco fotografia anului”, la a sasea editie

  0
  447
  Cat de ecologisti sunt clujenii
  Cat de ecologisti sunt clujenii
  Concursul “Eco fotografia anului”, la a sasea editie
  Concursul “Eco fotografia anului”, la a sasea editie

  Miercuri, 15 ianuarie, debuteaza a sasea editie a concursului „Eco fotografia anului”. Organizat de Centrul Carpato Danubian de Geoecologie (CCDG) si Editura Decesfera, proiectul se adreseaza unitatilor de invatamant din Romania care doresc sa participe la programe de educatie pentru mediu.

  „Eco fotografia anului” este un proiect de ȋncurajare a observarii mediului ȋnconjurator si de reliefare prin imagini a valentelor pozitive ale acestuia. Imaginile participante ȋn cadrul proiectului vor fi prezentate publicului larg si vor face obiectul unor expozitii.

  Perioada de desfasurare a concursului este 15 ianuarie – 01 iunie 2014.

  Fotografiile vor fi trimise pe suport electronic la sediul CCDG Romania din Bucuresti si vor fi jurizate de reprezentanti ai ANPM, cadre didactice, fotografi profesionisti, jurnalisti, reprezentanti ai CCDG si Editurii Decesfera Media. Castigatorii vor fi primi premii importante, carti si alte produse personalizate . De altfel, toate scolile care vor avea cel putin 100 de fotografii ȋnscrise ȋn proiect vor primi un premiu special.

  “Pentru a-si spori sansele de reusita recomandam scolilor sa participe cu un numar cat mai mare de fotografii, care, foarte important, trebuie sa fie originale si reprezentative pentru judetul nostru. In editiile precedente, elevii din Botosani au avut participari constante, reusind, de fiecare data, sa impresioneze organizatorii prin fotografiile trimise.”

  Regulamentul concursului si fotografiile de la editiile procedente pot fi vizualizate pe site-ul www.evenimenteeco.ro.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.