Concursul National de Fotografie de Mediu “Viitorul Marii Negre”

eoliana plutitoareConstanta, 10 septembrie 2009. Seteaza-ti lentila sa vada “Marea Neagra, intr-o alta perspectiva!” La o saptamana de la debutul Concursulul National de Fotografie de Mediu “Viitorul Marii Negre” – editia a VII-a, ONG MARE NOSTRUM revine cu precizari pe marginea organizarii si desfasurarii evenimentului, ca urmare a numeroaselor solicitari de informare primite de la participanti.

Drept pentru care, alaturi de aceasta revenire, veti gasi atasat si regulamentul concursului, o descriere a premiilor propuse si cateva detalii despre componenta juriului. Mai mult, in perioada 10.09.2009- 30.10.2009, materialele catre presa vor avea o frecventa saptamanala, functionand ca si reminder pentru inscrierea la concurs.

Concursul National de Fotografie de Mediu “Viitorul Marii Negre” – editia a VII-a se va desfasura in perioada 03.09-12.10.2009, iar tema din acest an este “Marea Neagra, intr-o alta perspectiva”.

Pasionatii de fotografie pot inscrie la concurs, trimitand 2 fotografii creatie proprie, la adresa: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu mentiunea: “Utilizarea libera Mare Nostrum”. Specificatia va permite ONG Mare Nostrum sa utilizeze fotografiile in materialele informative (pliante, brosuri etc.) in scop necomercial, cu obligatia de a mentiona autorul lucrarii.

Fotografiile trebuie sa fie trimise in format 20×30 cm, alb-negru sau color, cu specificarea pe verso a numelui autorului, a datelor de contact (adresa postala, numar de telefon, e-mail), denumirea lucrarilor si a locului unde au fost realizate. Creatiile trebuie sa respecte tematica data.

Fiecare participant va opta pentru una din categoriile de concurs: amatori sau profesionisti, categorie care va fi mentionata pe verso-ul fotografiilor. Data limita de inscriere in concurs este 12 octombrie 2009.

In urmatoarea revenire, ONG MARE NOSTRUM va anunta componenta juriului, noi detalii despre premii si concursul online.

* * *

Concursul National de Fotografie de Mediu face parte din evenimentul “Ziua Internationala a Marii Negre”. Un eveniment realizat cu sustinerea financiara a PETROM, VODAFONE si COCA COLA HELLENIC. Partener: fotografa.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,195FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente