Conferinta BIOTERRA: agricultura ecologica – concepte si realitati

Conferinta BIOTERRA: agricultura ecologica – concepte si realitati

Asociatia Bioagricultorilor din Romania „BIOTERRA”, in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, organizeaza cea de-a XIII-a Conferinta Nationala cu participare internationala, avand ca tematica „Agricultura ecologica – concepte si realitati”.

Evenimentul va avea loc sambata, 10 noiembrie 2012, incepand cu ora 8, in aula „Mihai Serban” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj.

Programul conferintei va cuprinde o serie de prezentari in plen, interventii ale fermierilor, vizitarea expozitiei de produse ecologice, prezentarea unor experiente europene in agricultura ecologica.

La aceasta intalnire vor participa membri ai Asociatiei Bioagricultorilor din Romania „BIOTERRA”, invitati din USAMV Cluj, reprezentanti ai unor institutii, asociatii, organizatii, societati comerciale din Romania si din strainatate.

Se vor dezbate teme referitoare la promovarea agriculturii ecologice, implementarea acestui sistem in conditii climatice deosebite, punerea in valoare a unor soiuri si hibrizi rezistenti la boli si daunatori, situatia agriculturii ecologice din Romania.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente