Conferinta „Capitalul autohton si dezvoltarea economica sustenabila”

  0
  406
  Conferinta "Capitalul autohton si dezvoltarea economica sustenabila"
  Conferinta "Capitalul autohton si dezvoltarea economica sustenabila"
  Conferinta „Capitalul autohton si dezvoltarea economica sustenabila”

  Miercuri, 30 aprilie, la Hotelul Hilton, va avea loc cea de-a doua conferinta organizata de Fundatia Dignitas, cu tema „Capitalul autohton si dezvoltarea economica sustenabila”, o dezbatere despre investitii coerente, utilizarea strategica a capitalului autohton si dezvoltarea durabila a afacerilor.

  La discutia panel, avand ca tema: „Surse de finantare pentru companii”, vor participa: Eugen Teodorovici (Ministerul Fondurilor Europene), Florin Jianu (Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism), Adrian Vasilescu (BNR), Florin Traila (Compania Air Wings), Mihai Sofian (Fondul Investitorilor Autohtoni). Moderatorii discutiilor vor fi: analistul economic Radu Soviani si jurnalista Loredana Popescu.

  Dezbaterile se vor axa pe subiecte referitoare la finantarea bancara, finantari nerambursabile guvernamentale si europene, resursele atrase de la business angels si investitori straini si rolul pe care-l au investitorii in dezvoltarea afacerilor

  Proiectul, inceput in octombrie anul trecut, va continua cu organizarea a inca doua evenimente si o gala la finalull anului, in care vor fi premiate cele mai reusite initiative economice. „Business Club Dignitas” urmareste sa creeze o platforma de intalnire si concentrare a initiativelor tuturor partilor interesate in elaborarea si implementarea unor strategii coerente de dezvoltare durabila a Romaniei.

  Scopul „Business Club Dignitas” este sa supuna atentiei intregii societati diverse aspecte referitoare la viitorul economiei romanesti, sa identifice probleme si sa caute solutii pentru crearea unui mediu economic stabil si stimulativ, prin formarea unor grupuri de reflectie tematice, in care sa fie atrasi, alaturi de oameni de afaceri, antreprenori, oameni de stiinta, economisti, factori de decizie din administratia publica centrala si locala, reprezentanti ai sectorului neguvernamental, lideri de opinie, profesionisti in domenii diverse.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.