Conferinta “Dreptului animalelor” la Cluj

Adoptii CainiNu ii mai eutanasiaza, dar ii lasa sa se omoare intre ei.
animaleELSA Cluj Napoca in colaborare cu ASMV (Asociatia Studentilor la Medicina Veterinara), va organiza marti, 09.12.2008 ora 15.00, in Amfiteatrul Albastru, din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara, conferinta pe tema “Dreptului animalelor”.
Invitati ca speakeri sunt:lector dr. univ. Veronica Rebreanu, asistent univ. Mihai David, Cristian Pop din partea Serviciului de Ecarisaj-Primaria Cluj-Napoca, Firuca Bora, din partea unei asociatii de protectia animalelor,dar si reprezentanti din partea Directiei Sanitar Veterinare Cluj, si a Inspectoratului de Politie Cluj.
Topicul conferintei va avea atat un caracter teoretic, prin discursurile profesorilor de la Drept, care vor expune problematica animalului in dreptul romanesc,a legislatiei in vigoare si a aplicarii acesteia, cat si o expunere a starii de fapt, privind aplicarea legilor, protectia animalelor, incalcarea dreptului acestora,respectiv multitudinea abuzurilor ce au loc, arie acoperita prin discursurile reprezentantilor mai sus mentionatelor institutii, dar si prin persoana invitata de la asociatia de protectie a animalelor.
De asemenea, pe toata durata conferintei, in fundal, vor fi proiectate imagini cu animale.
Asa ca, marti,ora 15:00 daca sunteti interesati de subiect, sunteti invitati sa participati la o discutie deschisa,interactiv a si speram eficienta pe tema Dreptului animalelor.

Va asteptam!

Alexandrina Boitor
Membru Resurse Umane
ELSA Cluj-Napoca
e-mail: [email protected]
tel: 0740 59 74 83
———— ——— ——— ——–
ELSA Cluj-Napoca
str.Avram Iancu, nr.11, sala 319, Cluj-Napoca, cod 400089
[email protected]
www.cluj-napoca. elsa.ro

Parteneri:
Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai
Centre Culturel Francais
British Council
Ziua de Cluj

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente