Ultima etapa a Programului NatuRegio!

  0
  439

  naturegioData de 15 ianuarie 2009 este data limita de aplicare pentru ultima etapa a Programului „NatuRegio – trainees for nature”, coordonat de catre Academia pentru Conservarea Naturii Alfred Toepfer din Germania, si finantat de Fundatia Alfred Toepfer si DBU (Fundatia Germana pentru Mediu).

  Acest program presupune instruirea a 5 tineri din Romania si 5 din Bulgaria, care lucreaza in domeniul conservarii naturii, managementul ariilor protejate si dezvoltare durabila, pe parcursul a 2 sederi in Germania (in total 4 luni), iar la intoarcerea in tara, fiecare dintre participanti va implementa un proiect propriu, finantat 100% prin acelasi program. Toate costurile de transport si sedere in Germania sunt de asemenea asigurate prin program.

  Instruirea propriu-zisa implica participarea la cateva seminarii interactive cu experti din domeniu, o excursie comuna extrem de interesanta in care se vor vizita mai multe arii protejate de interes national si diverse institutii de profil din Germania, precum si perioade petrecute in mod individual (de fiecare participant) la cate-o institutie/organizatie/administratie de arie protejata pentru a veni in contact direct cu modul de organizare a activitatilor de conservare a naturii in Germania.

  Ca participant in acest program in etapa din 2007-2008, va recomand cu caldura tuturor celor care lucrati in domeniu, cunoasteti bine limba engleza si puteti sa va parasiti locurile de munca pentru 4 luni cat dureaza programul, sa trimiteti aplicatiile pana in 15 ianuarie 2009, data limita de aplicare!

  Este ultima sansa de a participa in acest program, si este o oportunitate cu care nu avem ocazia sa ne intalnim prea des in Romania!
  Programul acestei ultime etape este diferit de cele din anii anteriori:
  – prima sedere in Germania intre 31 martie – 5 iunie 2009
  – a doua sedere in Germania intre 17 august – 23 septembrie 2009

  Daca doriti informatii mai detaliate despre ce presupune acest program, puteti sa-mi scrieti la adresa:
  [email protected]

  Mai multe la adresa www.naturegio-bg-ro.de

  Anca-Diana Ardeleanu
  Administratia Parcului Natural Apuseni

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.