Conferinta – Trebuie sa diminuam poluarea pe Dunare

Comisia Internationala pentru Protectia Fluviului Dunarea se va reuni la Bucuresti la mijlocul lunii noiembrie pentru a analiza impactul mediului de afaceri asupa bazinului hidrografic Dunarea.

Participantii la conferinta internationala Friendly Business for the Danube vor aduce in atentia publicului exemple de buna practica in domeniul protejarii mediului inconjurator si in special in ceea ce priveste poluarea apelor. Ministerul Mediului spera ca aceste exemple sa fie urmate si de comapaniile care desfasoara activitati industriale in Romania.
EXEMPLU

„Eu sunt de parere ca, pe langa autoritatile de mediu, si contributia mediului de afaceri, mediului privat, este foarte importanta in eforturile de reducere a poluarii. Sunt convinsa ca vazand situatia din Germania, din Austria, unde companiile au facut importante investitii tehnologice si au redus poluantul deversat, si firmele de la noi vor face acelasi lucru”, a spus Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului, presedintele ICPDR in acest an. Secretarul executiv al ICPDR, Philip Weller, a salutat initiativa Romaniei.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente