Alesii Bucurestiului vor sa consulte online proiectele de hotarare in timpul sedintelor de consiliu si sa nu mai foloseasca documente pe hartie.
laptopuri
Pe motiv ca vor sa protejeze mediul, adica sa nu mai foloseasca hartie pentru a consulta documentele, consilierii bucuresteni spun ca vor sa-si cumpere laptopuri. Ele vor fi folosite de catre alesi pentru a putea citi online proiectele de hotarare de consiliu in timpul sedintelor, ca sa aduca amendamente mai usor. Propunerea a fost facuta luni, in timpul sedintei de consiliu, de catre Dragos Florescu, care a propus ca amendament la ordinea de zi redactarea unui proiect de hotarare in acest sens de catre directia de buget.

“Ar trebuie sa achizitionam laptopuri pentru a nu mai irosi atata hartie.

Cerem dotarea tuturor consilierilor cu laptopuri si a salii de consiliu cu retea wireless”, a spus consilierul general Dragos Florescu, ideea acestuia fiind sustinuta de majoritatea consilierilor. Potrivit presedintelui Consiliului General, Calin Murg, 30 de laptopuri ar fi fost achizitionate la primarie inca de acum un an si sunt la dispozitia consilierilor. In Consiliul General al Capitalei sunt 53 de consilieri, iar la fiecare sedinta li se distribuie cate o “mapa” ce contine un teanc de documente, pentru ca fiecare proiect de hotarare este insotit de alte cateva avize.

Sursa: Cotidianul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here