2000 LCH – Consultanta fonduri structurale

SC 2000 LCH SRL are ca scop principal sprijinirea intreprinzatorilor romani si straini si ofera clientilor sai solutiile financiare optime.

Este alaturi de clientii sai in toate fazele afacerii: de la infiintarea de societati comerciale, la promovarea produselor si serviciilor; de la instruire si formare pana la evaluarea economico-financiara a performantelor; de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale; de la analiza situatiei si evolutiei economico-financiare a companiei, la analiza situatiei economice a unitatii administrativ-teritoriale in care clientul isi desfasoara activitatea si la analiza indicatorilor statistici de interes in domeniul de activitate al clientului.

SC 2000 LCH SRL s-a impus pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor sale
SC 2000 LCH SRL este o companie dinamica aflata in plina ascensiune. Echipa sa de specialisti, seriozitatea ofertei sale si relatiile excelente cu partenerii sai de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate. Misiunea noastra este de a construi parteneriate durabile bazate pe incredere, pentru valorificarea oportunitatilor, cresterea eficientei si a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clientilor consultanta necesara alegerii solutiilor potrivite atingerii obiectivelor. Calitatea serviciilor oferite de catre SC 2000 LCH SRL este definita de o abordare prioritara a oportunitatii dumneavoastra de dezvoltare cu ajutorul fondurilor structurale.

Confidentialitatea reprezinta punctul de plecare al fiecarei colaborari
Calitatea, premisa atingerii performantei, poate fi garantata doar de catre un colectiv motivat, instruit, profesionist: echipa SC 2000 LCH SRL. O promovam in fiecare colaborare printr-o analiza realista a nevoilor de dezvoltare, pentru cresterea satisfactiei partenerilor nostri.
Dezvoltarea geografica: Am realizat pana in prezente peste 100 de proiecte SAPARD, PHARE. etc in aproape toate judetele tarii, in prezent urmand fondurile structurale si de coeziune.
SC 2000 LCH SRL realizeaza prin componenta sa de management al societatilor comerciale: Evaluarea-diagnostic a organizatiei si recomandarea unor directii alternative de dezvoltare; Audit strategic; Strategii de dezvoltare pe termen scurt si mediu; Managementul proiectelor; Managementul financiar; Managementul resurselor umane.
SC 2000 LCH SRL elaboreaza proiecte de investitii pentru: Programe de finantari nerambursabile ale Uniunii Europene (Phare, Sapard, Ricop,FEADR, fonduri structurale etc); Programe de finantare nerambursabile si asistenta tehnica oferite de alte state; Finantari rambursabile gestionate de institutiile financiare din Romania si din strainatate; Alte finantari nerambursabile si rambursabile.
SC 2000 LCH SRL va sustine in: Selectia dosarelor de finantare; Evaluarea economico-financiara; Evaluarea manageriala/administrativa; Evaluarea propunerilor investitionale; Evaluarea calitativa standard a obiectului investitional; Analiza alternativelor de investitii; Identificarea surselor de finantare; Analiza eligibilitatii organizatiei prin prisma unui program de finantare; Studii de oportunitate; Analize financiare, cost-beneficiu, risc si senzitivitate.
SC 2000 LCH SRL elaborareaza documentelor de finantare: Cererea de finantare; Planul de afaceri; Studiul de fezabilitate; Proiectare tehnica; Studiul de calitate; Sustinerea dosarului de finantare; Verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare; Dosare de achizitii si coordonarea achizitiilor; Consultanta financiara si intocmire cereri de plata.

Pentru a cauta fonduri pentru afacerea dumneavoastra: email: [email protected]; site:http://www.2000lch.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente