Copaci taiati ilegal pe aleea Iezer din Cluj

0
261
Copaci taiati ilegal pe aleea Iezer
Copaci taiati ilegal pe aleea Iezer

Mai multi arbori ornamentali au fost taiati pe aleea Iezer, in cartierul Manastur. Acestia au fost retezati la mijlocul trunchiului, iar crengile rezultate au fost aruncate pe spatiul verde de langa.

„Sunt taiate jumatate din tuile de pe marginile aleei. Si sunt convins ca in zilele urmatoare o sa taie si ce a mai ramas. Era o oaza de verdeata intre betoane si au terminat-o si pe asta. Din cate stiu este nevoie de autorizatie ca sa tai copaci, mai ales sanatosi”, s-a plans un locatar al zonei. Reprezentantii municipalitatii au declarat ca au dat autorizatie pentru taierea a doi copaci batrani, care erau periculos de aproape de imobilul de la numarul 1.

La sesizarea citynews.ro, un echipaj al Serviciului Spatii Verzi si unul al Politiei Comunitare s-au deplasat la fata locului si au constatat ca au fost schiloditi inca 15 arbori pe langa cei doi taiati legal.

„Asociatiile de proprietari au fost sanctionate cu amenzi cuprinse intre 500 si 1.000 de lei pentru fiecare arbore taiat, iar ca masuri suplimentare s-a dispus in procesul verbal ca acestia sa planteze tot atatia copaci cati au taiat in perioada optima pentru plantare”, au declarat reprezentantii Primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.