Copiii sunt “Salvatorii Pamantului” de Ziua Mondiala a Mediului

APM Neamt marcheaza Ziua Mondiala a Mediului
Copiii sunt “Salvatorii Pamantului” de Ziua Mondiala a Mediului

Copiii sunt  “Salvatorii Pamantului” de Ziua Mondiala a Mediului desfasurata la RFI Romania.

De 40 de ani, intreaga lume sarbatoreste pe 5 iunie Ziua Mondiala a Mediului. O zi in care constientizam mai mult decat oricand ca depinde de fiecare dintre noi sa pastram Pamantul o planeta vie, sa reducem poluarea, sa producem energie cu resurse regenerabile, sa pastram resursele naturale pentru ca ele reprezinta sursa vietii.

RFI Romania se alatura acestei initiative asa cum a facut si cu PARK(ing) Day, ziua in care am transformat parcarile din marile aglomeratii urbane in parcuri sau cu ocazia Zilei Mondiale a Apei  – doua concepte noi care au strans sute de adepti in Capitala si in alte orase din tara.

Ne dorim ca anul acesta copiii sa fie “Salvatorii Pamantului”. Cele mai inspirate idei de salvare a planetei vor fi premiate, dorind ca prin aceasta campanie sa aducem problemele de mediu in atentia generatiilor viitoare. Ii provocam pe cei mici, cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, sa realizeze un desen cu tema “Salvati Pamantul” si sa ni-l trimita prin mail (fotografia nu trebuie sa depaseasca 300k) pe adresa [email protected], impreuna cu o scurta poveste a acestui desen.

Efortul celor mici nu va fi zadarnic pentru ca fiecare participant va primi automat un puzzle personalizat Ziua Mondiala a Mediului.  Mai mult, fiecare idee « salvatoare » va fi postata pe site-ul nostru impreuna cu povestea desenului. Participantii care vor strange cele mai multe like-uri pe pagina special creata pentru ei de pe  www.rfi.ro vor fi premiati zilnic cu un joc modular “Instalatie Eoliana”, joc nominalizat la Toy Fair 2011 (Nurenberg) la categoria “Jucaria Verde” a anului.

Implica-te in “Salvarea Pamantului” toata luna mai! Iar de Ziua Mondiala a Mediului, pe 5 iunie, RFI Romania va realiza o expozitie cu cele mai inspirate desene ale micilor salvatori.

Mai multe detalii pe www.rfi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *