Cracanata in geam! Circ in strada cu pisica buclucasa

In aglomeratia si traficul infernal din centrul Bucurestiului, o pisica buclucasa a reusit sa capteze atentia a zeci de trecatori curiosi. Ce a facut micuta felina? A ramas blocata in geamul intredeschis al unui apartament.

Stim cu totii ca pisicile sunt mereu pline de energie si dornice sa atraga atentia, insa aceasta a facut-o intr-un mod deosebit. Nu se stie cum a ramas blocata in geamul intredeschis, insa exista doua scenarii.

1. Pisica era a celor in apartamentul carora a vrut sa intre.

2. Micuta felina s-a catarat pe cladirile de afara si, gasind un geam intredeschis, a vrut sa intre in casa, speriata probabil de zgomotul infernal de afara.

Insa, ghinion! A ramas blocata in geam, picioarele din spate atarnandu-i in afara, iar labutele din fata si capul, in interiorul apartamentului.

Patania pisicii nu a trecut neobservata. Zeci de curiosi s-au oprit sa vada cum se termina totul si multi se intrebau daca sa sune sau nu la pompieri pentru a o salva.

Insa un barbat cu ceva mai mult curaj s-a catarat pe o scara, iar apoi a urcat pe platforma blocului de unde a ajuns exact la geamul in care se afla micuta felina. Tot ce a facut a fost sa impinga pisica inauntru, iar aceasta s-a intors si i-a multumit cu o privire dragastoasa.

Sursa: Stirile PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *