Cruzime fara limite: zeci de animale au fost otravite in Pitesti

Adoptii Caini
Animalele gasite moarte in cartierul Razboieni, din municipiul Pitesti, au fost otravite cu warfarina, o substanta cu grad mare de toxicitate, folosita in mod normal la deratizare, care a fost pusa pe produse din carne aruncate in perimetrul unde au fost gasite cadavrele.
stop torturarii animalelor
Cadavrele a cel putin 16 caini si pisici au fost gasite, marti, in cartierul Razboieni, din municipiul Pitesti, politistii stabilind ca animalele fara stapan au fost otravite de oameni din zona.

Cadavrele animalelor moarte au fost ridicate in vederea autopsierii si au fost prelevate probe pentru stabilirea substantei folosite pentru otravirea animalelor.

Animalele au fost descoperite de doi locatari din cartier care, in momentul in care si-au dat seama ca acestea sunt otravite, au anuntat imediat autoritatile care au sosit imediat la fata locului. Din primele cercetari rezulta ca substanta letala a fost pusa in bucati de carnat aruncate animalelor.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arges au inceput o ancheta pentru a gasi persoanele care au omorat animalele si care, implicit, au pus in pericol si viata localnicilor, cei in cauza riscand o pedeapsa cu inchisoarea de la unu la trei ani.

Sursa: PRO TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente