Cu gunoiul la fereastra

Mai multi craioveni din cartierul Rovine au sesizat GdS, dupa ce au anuntat primaria si nu au gasit intelegere, despre faptul ca Salubritatea a uitat sa ridice resturile menajere de pe platforma amenajata.
gunoi
Locatarii Asociatiei 16 Rovine nu au nici un motiv de bucurie cand privesc de la ferestrele apartamentelor. ,Intre blocuri, unde se gasesc ghenele, s-a strans un morman de gunoaie din cauza ca, spun oamenii, angatii Serviciului de Salubritate au uitat sa ridice resturile menajere.
In ultima saptamana, ghenele s-au umplut, gunoiul s-a revarsat si s-a strans atat de mult, incat a ajuns in parcarea pentru masini.
Resturile menajere atrag cainii comunitari, iar oamenii se plang ca nu au liniste pe timpul noptii.
„Uitati-va ce este aici! Nu au mai venit sa ridice gunoiul de aproape doua saptamani. In timpul campaniei electorale locale, veneau din doua in doua zile. Acum au uitat. Stam cu gunoiul la ferestre. Nu e posibil asa ceva! Pentru ce platim taxe la bugetul local?”, s-a plans Georgeta Popa, locatara in blocul C11.
„Nu este prima data cand se intampla. Asta e, suportam”, a spus o femeie din blocul C14. Locatarii din zona au mai povestit ca la aceeasi ghena aduc resturile menajere si angajatii unui local din apropiere.
Georgeta Popa, de la Asociatia nr. 16 Rovine, din administratia careia face parte, a trimis o sesizare catre primarie privind problema gunoiului ce sufoca locatarii. Sesizarea nu a avut nici un ecou.
Sorin Ciobanu, directorul Serviciului de Salubritate, a explicat ca resturile menajere se ridica de obicei la un interval de doua zile.
Teoretic, ar fi imposibil sa se stranga o cantitate atat de mare de gunoaie.
„Privind Asociatia nr. 16 Rovine, voi verifica registrul de sesizari si trimit un echipaj la fata locului, sa vada despre ce este vorba si sa ridice gunoiul”, a mai declarat Sorin Ciobanu.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente