Cum polueaza statia de asfaltare a SC Domeniul Public Turda SA

  0
  463
  Cum poluează staţia de asfaltare a SC Domeniul Public Turda SA
  Cum polueaza statia de asfaltare a SC Domeniul Public Turda SA

  Un cititor al TurdaNews ne-a transmis o sesizare privind modul in care statia de preparare a asfaltului, care apartine de SC Domeniul Public Turda SA si care este situata pe strada Mihai Viteazu, polueaza atmosfera.

  In imaginile transmise de cititorul nostru se vede cum zona este invadata de un fum dens care provine de la statia de asfaltare.

  „Va rog sa incercati sa obtineti un punct de vedere din partea RADP. Au aviz de mediu? Sigur nu. Din cate stiu eu, Turda este singurul oras care permite functionarea unei statii de asfalt in interiorul localitatii, acest fapt nu le permite sa obtina autorizatie de mediu, dar pe ei nu-i intereseaza acest lucru. Statia de asfalt emana un miros puternic da cauciuc ars, fum negru inecacios si un zgomot infernal. Locuitorii din zona nu mai suportam, eu personal ma duc cu filmarile la Ministerul Mediului, in perioada asta port un dialog cu cineva din Corpul de control, dar as vrea ca si dvs sa faceti ceva daca va sta in putere”, ne-a transmis cititorul nostru.

  Pe aceasta cale, solicitam un punct de vedere oficial din partea SC Domeniul Public Turda SA.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.