UAC Europe a demarat un concurs ecologic in scolile din comuna Dumbravita.

  0
  255
  Voluntariatul, un job ca oricare altul?
  http://www.ne-cenzurat.ro/

  Scolile din comuna Dumbravita au demonstrat ca sunt cu adevarat eco. In urma cu cateva saptamani, UAC Europe a demarat un concurs intre toate clasele din comuna. In prima saptamana a lunii aprilie s-a colectat hartie, iar in ultima saptamana din aceasta luna vor fi colectate PET-uri. Toate deseurile vor fi reciclate, iar clasa care a adunat cele mai multe deseuri va pleca in 5 mai intr-o excursie la Salina Turda.
  Responsabilitate pentru mediu si, in final, o recompensa binevenita. UAC Europe a lansat un concurs eco intre clasele din comuna. Practic proiectul se deruleaza in doua etape. In saptamana 2-6 aprilie, elevii din clasele participante la concurs au colectat hartie. Iar initiativa UAC a fost primita cu entuziasm de elevii care au adunat cantitati impresionante de hartie. Saptamana viitoare, urmeaza saptamana PET-urilor.
  Elevii claselor inscrise in concurs din Chechis vor aduce PET-urile la scoala luni, 23 aprilie, cei din Dumbravita, marti, 24 aprilie, cei din Rus miercuri, 25 aprilie, Sindresti joi, 26 aprilie si Unguras vineri, 27 aprilie.
  Responsabilul de proiect din scoala, va nota la predare, cati saci de PET-uri are fiecare clasa inscrisa in proiect.
  La final, pe baza acestor centralizari se va stabili ce clasa a adunat cei mai multi saci de hartie si PET-uri. Echipa castigatoare, intreaga clasa, va pleca in 5 Mai impreuna cu invatatoarea sau dirigintele intr-o excursie de o zi la Salina Turda.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.