Curs de Managementul deseurilor

Curs de Managementul deseurilor

Conform Legii nr. 211/2011, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici din domeniul colectarii si transportului deseurilor, trebuie sa fie instruiti in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

La curs pot participa persoanele desemnate de detinatori/producatori de deseuri, persoane juridice; persoanele desemnate de comercianti si operatorii economici din domenul colectarii si transportului deseurilor; persoanele desemnate de alte organizatii care au ca obiect de activitate gestionarea tipurilor de deseuri si producatorii si detinatorii de deseuri persoane juridice.
Scopul cursului este informarea cu privire la: rolul responsabilului cu gestiunea deseurilor; respectarea legislatiei de mediu; obligatiile agentilor economici in domeniul gestionarii deseurilor; completarea documentelor specifice; noutati in Legea 211 din 2011; incadrarea deseurilor; valorificarea deseurilor/Colectarea selectiva a deseurilor/Eliminarea deseurilor; Responsabilitatea pentru gestionarea deseurilor; Controlul deseurilor periculoase; etc.

Taxa de participare: 400 lei TVA inclus. Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile, intre orele: 12:00 – 16:00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bihor, str. Roman Ciorogariu nr. 65. Informatii la tel: 0259/417.807, 0771/712.453
In urma evaluarilor finale, se va acorda fiecarui participant un Certificat de atestare a cunostintelor si competentelor dobandite in cadrul participarii la curs.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente