Daca in politica uselista vorbele ar avea o valoare, ministrul Chitoiu ori ar demisiona, ori ar fi demis

0
491
Dacă în politica uselistă vorbele ar avea o valoare, ministrul Chițoiu ori ar demisiona, ori ar fi demis
Daca in politica uselista vorbele ar avea o valoare, ministrul Chitoiu ori ar demisiona, ori ar fi demis

Europarlamentarul PDL critica, pe blogul personal, balbele ministrului economiei, care s-a antepronuntat in cazul Rosia Montana si scuzele penibile ale premierului legate declaratiile lui Daniel Chitoiu. Mai mult decat atat, Cristian Preda scrie ca PNL a devenit o divizie a armatei PSD-iste, iar soarta liberalilor depinde de deciziile lui Victor Ponta.

“Saptamana trecuta, aflat la Rosia Montana, ministrul Chitoiu a spus: “Eu sunt convins ca acest proiect va demara in acest an”. Declaratia a fost consemnata de Mediafax, care nota ca ministrul le-a spus localnicilor ca prezenta sa acolo e o “garantie” ca mineritul se va dezvolta in zona.

Ieri, Victor Ponta a explicat ca ministrul Chitoiu a vrut sa spuna contrariul, “dar l-a uitat pe nu”. Intr-o alta interventie, premierul a explicat ca ministrul Chitoiu nu vorbea despre Rosia Montana…

Daca in politica uselista vorbele ar avea o valoare, ministrul Chitoiu ori ar demisiona, ori ar fi demis. Nu se va intampla nici una, nici alta. Pentru persoane ca Ponta si Chitoiu, limbajul nu are sens decat atunci cand exprima invective. In rest, e verbiaj.

Mai e ceva: PNL a devenit o divizie a armatei pesediste, iar soarta politica a membrilor sai – de la cel mai neinsemnat “sergent” la “generalul” Antonescu – depinde de premierul in functie. Intr-adevar, e autonom doar cine poate spune “nu”. Iar la USL tocmai s-a stabilit ca unul singur poate face asa ceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.