DADL a strans o suta de tone de gunoaie si 1.280 tone de alge de pe plaje intr-o saptamana

0
333

Directia Apelor Dobrogea Litoral a strans, in perioada 6 – 12 iulie, o suta de tone de deseuri de pe plajele necontracate de pe litoral.
gunoaie pe litoral
Potrivit lui Catalin Anton, purtatorul de cuvant al institutiei, cele mai multe deseuri au fost adunate pe tronsonul Navodari – Mamaia – Constanta (60 de tone), iar restul de pe tronsoanele Eforie – Costinesti (25 tone) si Olimp – Vama Veche (15 tone).

„Aceste activitati se desfasoara in continuare pe suprafetele care nu au fost predate la operatorii de plaja”, a declarat Catalin Anton.

In paralel s-a desfasurat activitatea de evacuare a algelor depuse la linia tarmului. Cantitatea totala stransa a fost de 1.280 de tone, acestea fiind impartite astfel: tronsonul Navodari – Mamaia – Constanta 50 de tone, iar restul de pe tronsoanele Eforie – Costinesti (495 tone) si Olimp – Vama Veche (735 tone).

La actiunile de strangere a gunoaielor au participat 40 de muncitori. Gunoaiele stanse au fost transportate la rampele de gunoi specializate, iar algele au fost depozitate in containere si depozite intermediare, in vederea scurgerii, acestea urmand sa fie transportate la rampele de depozitare.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.