Ampla actiune a politistilor clujeni pentru protectia fondului forestier
Ampla actiune a politistilor clujeni pentru protectia fondului forestier
Dambovita: 1.300 hectare de padure, solicitate la Valea Lunga cu documente false!
Dambovita: 1.300 hectare de padure, solicitate la Valea Lunga cu documente false!

Scandalul retrocedarilor ilegale de paduri se apropie cu pasi vertiginosi si de judetul Dambovita. Sunt destule indicii care arata ca, si aici, codrii au ajuns in mainile unor nababi, foarte usor si cu minimum de documente sau deloc.

Alexandru Voinea, unul dintre samsarii de paduri din Prahova cercetati de DNA, a descins prin 2009 si in judetul Dambovita. Mai precis, in comuna Valea Lunga, unde, in baza unui document fals, a solicitat Comisiei de Aplicare a Legii Fondului Funciar retrocedarea a peste 1.300 de hectare de padure in numele Ioanei Maria Cantacuzino.

Cererea i-a fost respinsa pe motiv de tardivitate, dar Alexandru Voinea nu s-a dat batut. S-a adresat instantei de judecata, numai ca aici s-a impotmolit, Judecatoria Moreni trimitand dosarul spre cercetare Parchetului, aparand suspiciunea ca exista documente false care au stat la baza solicitarii.

“Am avut meciuri mari cu ei. M-au amenintat prin tot felul de mesaje date de pe numere ascunse. Ultima oara, a urlat la mine pe scarile Tribunalului Dambovita, spunandu-mi ca baga bani multi ca sa nu mai castig alegerile, ca-mi distruge familia. L-am reclamat pentru fals. Dosarul a fost instrumentat de seful Postului de Politie din comuna, a ajuns la Parchetul Moreni si apoi competenta a fost declinata catre DNA”, ne-a declarat Viorel Brandus – primarul comunei Valea Lunga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here