Degete de hipopotam, in meniul unei gradini zoologice din China

0
370

Nu hraniti animalele, insa puteti sa va hraniti voi cu ele la restaurantul gradinii zoologice din capitala Chinei.degete de hipopotam

Vizitatorii de la Zoo Beijing sunt avertizati sa nu hraneasca animalele, insa sunt incurajati sa le manance la un restaurant care ofera crocodil si scorpion in meniul lor exotic.

Dupa ce turistii privesc animalele in custi, pot lua cina la restaurantul gradinii, iar printre preparate pot gasi degete de hipopotam, coada de cangur, penis de cerb sau supa de furnici.

Aceste preparate au iscat un scandal enorm, intrucat protectia animalelor condamna aceasta practica.

„Este extrem de nepotrivit pentru o gradina zoologica sa vanda astfel de lucruri”, a declarat Re Gui, de la International Fund for Animal Welfare.

„Una din misiunile gradinii zoologice este sa creasca dragostea fata de animale si dorinta de a le proteja.Dar prin vanzarea carnii unor animale intemnitate, acest zoo stimuleaza consumul si creste presiunea asupra animalelor din salbaticie. Este iresponsabil social”, a declarat Gui.

Chang Jiwen, expert la Academia de Stiinte Sociale Chineza, care incearca sa realizeze o lege pentru protectia animalelor a spus: „Desi este legal, nu este umanitar. Este foarte nepotrivit si imoral sa vanda astfel de produse. Este impotriva scopului unui zoo”.

Proprietarii restaurantului nu au vrut sa comenteze pentru The Guardian, insa au declarat presei locale ca animalele din meniu sunt crescute la ferme speciale, iar autoritatile le-au permis. Acestia au spus insa ca vor revizui meniul.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.