Delfinii artisti

0
394

Lumea animalelor nu inceteaza sa ne surprinda. Ne demonstreaza acest fapt delfinii de la centrul Sea World din orasul Orlando, statul Florida (SUA), cunoscut ca unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din lume, ce atrage anual numerosi turisti interesati sa observe cele mai variate vietati marine.delfini artisti

Una dintre cele mai mari atractii Sea World se afla in cadrul Delfinariului, unde angajatii si vizitatorii au avut ocazia sa observe un comportament neobisnuit la delfini. Acestia scot bule de aer prin narina, pe care le invartesc, le plimba si le sparg la final.

Se pare ca delfinii inspira aer la suprafata, pentru ca ulterior sa-si pozitioneze capul in asa fel incat bulele de aer sa iasa perfect pe verticala din narina. Ba mai mult, inelul de aer este perfect rotund, iar delfinii au invatat treptat sa-l mareasca si sa-l micsoreze prin rotiri ale capului.

Instructorii care lucreaza cu delfinii sustin ca acest comportament este mai intalnit la femele, decat la masculi. Totodata, aceasta „indeletnicire” demonstreaza capacitatea incredibila a acestor mamifere marine de a invata rapid noi trucuri.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.