Detectivii Veloverzi – un proiect verde – urban

Detectivii Veloverzi - un proiect verde - urban

Pe 9 iunie, toti bucurestenii sunt invitati, cu mic cu mare, la vanatoare de comori. Acestia vor avea parte de o “cursa” prin Bucuresti, pe biciclete sau pe jos, iar cei mai rapizi si creativi sunt asteptati la finish cu premii si laude!

Inscrie-ti echipa pe www.treasurehunters.ro si incepe jocul! Ai 2 trasee!  2 genuri de distractie: pe bicicleta in Oras sau impreuna cu copiii tai  in Herastrau.Te asteapta multe premii !

Cei mai vioi detectivi vor dezlega misterele orasului, pe biciclete, iar parintii, bunicii si prichindeii vor decoperi la pas comorile din Parcul Herastrau.

De Ziua Mediului, detectivii veloverzi vor trebui sa descopere comorile “verzi” ale Bucurestiului. Se vor intrece in probe distractive, jocuri, si concursuri care le vor solicita imaginatia, dar si cunostintele despre mediu, iar premiile vor fi pe masura: o bicicleta de la www.decathlon.ro si o excursie de doua persoane la Venetia oferita de www.doarvacante.ro, dar si multe altele.

Vanatoarea de comori va fi in doua zone cu grade de dificultate diferite: Parcul Herastrau si un traseu de oras cu startul la Piata Victoriei.

Inscrie-ti echipa pe www.treasurehunters.ro si incepe jocul!

 

Despre I Love Bucharest

Programul I love Bucharest si-a castigat notorietatea in capitala dar si in tara prin impactul proiectelor sale de arta care vizeaza spatiul public bucurestean si comunitatea. Colaboram cu institutii publice precum Primariile din Bucuresti, Metrorex, sau cunoscutele Muzee din Bucuresti: Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Geologie, Muzeul de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, ArCub, Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Arhitectura “Ion Mincu”, Muzeul Municipiului Bucuresti si multe alte ONG-uri si firme private.In anul 2008 programul I love Bucharest a fost castigatorul unui grant al Swiss Cultural Programme in Romania si United Experts si si-a desfasurat proiectele si activitatile sub Anul European al Dialogului Intercultural. Trei ani la rand (2010, 2011, 2012) programul a fost unul din castigatorii Administratiei Fondului Cultural National prin proiectul : Aventurile lui MR Urban.De asemenea, un proiect foarte important pentru Capitala organizat si desfasurat de “I love Bucharest” este Bucharest metroART, proiect conceput pentru regenerarea estetica a statiilor de metrou prin interventii artistice. S-a intervenit in statiile de metrou Gara de Nord si Piata Victoriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *