Dezastru in Muntii Gutai dupa incendiul care a afectat 60 de hectare de padure si pasune

Dezastru in Muntii Gutai dupa incendiul care a afectat 60 de hectare de padure si pasune

Peisajul superb din zona Creasta Cocosului, atat de apreciat de turistii veniti din tara si strainatate, a avut enorm de suferit in urma incendiului de vegetatie uscata care a izbucnit la sfarsitul lunii august. Aproximativ 60 de hectare de pasune si de padure au fost cuprinse de flacari. Verdele ienuparului si copacilor a fost inlocuit de negrul taciunilor ramasi in urma focului. Efectele devastatoare ale incendiului au fost surprinse de un cititor al ziarului electronic eMaramures.ro, care a trimis pe adresa redactiei fotografii mai mult decat graitoare.

La mai bine de o luna de la izbucnirea incendiului de vegetatie din Muntii Gutai, Varful Secatura pare sa fie pustiit de orice urma de viata. Un cititor al eMaramures care a facut o drumetie in zona a trimis a surprins in imagini proportiile dezastrului.

Ii asteptam si pe alti cititori ai eMaramures.ro sa intre in . actiune si sa ne semnaleze evenimentele care se petrec sub ochii lor. Puteti trimite text, foto si video pe adresa redactiei: [email protected]. De asemenea, orice stire o puteti anunta telefonic la numarul 0753.151.650, la care va raspunde un redactor al eMaramures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *