Array

Dezbatere pentru un Arad curat

Dezbatere pentru un Arad curat

Primaria Arad a decis sa organizeze dezbatere publica avand ca tema proiectul „Proiect de hotarare cu privire la concursul intre asociatiile de proprietari denumit “Aradul Curat”, evenimentul fiind programat pentru marti, 8 mai, de la orele 15.00, in sala 60 a Palatului Administrativ.
Cetatenii sunt asteptati sa-si spuna parerea despre acest proiect urmand ca recomandarile formulate in cadrul dezbaterii sa fie inaintate Consiliului Local al Municipiului Arad pentru un vot in cunostinta de cauza.

Proiectul supus marti dezbaterii vorbeste de o a doua editie a concursului “Aradul curat”, un concurs dedicat asociatiilor de proprietari. Un numar de 150 de asociatii clasate pe primele trei locuri la concurs vor beneficia de premii constand in material dendrofloricol si mobilier urban, in functie de necesitati.

Primaria spune, in plus, ca acest concurs va contribui la selectia zonelor care vor beneficia de proiecte de regenerare urbana, ce vor infrumuseta zona din imediata apropiere a condominiilor respective.

Tot in proiect se indica faptul ca inscrierea la concurs se poate face in perioada 1-15 iunie la Primarie si ca, in perioada 15 iunie -15 iulie, comisia de evaluare-jurizare se va deplasa la condominiile inscrise in concurs pentru a le evalua in ceea ce priveste aspectul exterior, dar si aspectul spatiilor vezi aferente cladirii. Totul, insotit de fotografierea aspectelor relevante pozitive si negative constatate la blocurile inscrise in concurs, aspectele inedite urmand sa faca diferenta intre asociatiile de proprietari care vor obtine acelasi punctaj.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente