Dezvoltarea durabila, tema centrala a discutiilor UNEP din aceasta saptamana

  0
  407
  Locurile de munc? verzi sunt o modalitate de sprijin a economiei
  Locurile de muncă verzi sunt o modalitate de sprijin a economiei
  Dezvoltarea durabila, tema centrala a discutiilor UNEP din aceasta saptamana
  Dezvoltarea durabila, tema centrala a discutiilor UNEP din aceasta saptamana

  Discutiile din cadrul celui de-al 27-lea Consiliu de Administratie al Programului Natiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), care se desfasoara in cursul acestei saptamani la sediul din Nairobi, au avut in vedere consultarile ministeriale cu tema „Provocarile de mediu in cadrul dezvoltarii durabile, contributia UNEP la procesul de elaborare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabila si promovarea consumului si productiei durabile”, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de Guvern.

  Tara noastra a participat la reuniunea prezidata de Comisarul european pentru mediu, Janez Potočnik, fiind reprezentata de Elena Dumitru, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

  Seful Delegatiei Romaniei a intervenit in cadrul discutiilor, precizand ca obiectivele de dezvoltare durabila trebuie sa fie definite in primul rand la nivel national si local, avand in vedere o abordare integrata a celor trei piloni ai dezvoltarii durabile – economic, social si mediu.
  „In acest mod, procesul de stabilire a obiectivelor la nivel international va fi facilitat si va permite o implementare efectiva a acestora la nivel national. Intarirea rolului centrelor regionale ale UNEP poate sa fie, de asemenea, foarte utila in acest proces”, se precizeaza in comunicat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.