Diplomatii pedaleaza cu I’Velo pentru al treilea an consecutiv

  Diplomatii pedaleaza cu I’Velo pentru al treilea an consecutiv
  Diplomatii pedaleaza cu I’Velo pentru al treilea an consecutiv
  Diplomatii pedaleaza cu I’Velo pentru al treilea an consecutiv

  Asociatia Green Revolution pune la dispozitia Ministerului Afacerilor Externe, pentru al treilea an consecutiv, 100 de biciclete I’Velo pentru turul ciclist din cadrul Cupei MAE, ajunsa la a XII-a editie.

  Turul ciclist se desfasoara sambata, 24 mai, intre orele 09 :30 – 11 :00, iar punctul de start va fi amenajat la Fantana Miorita si este menit sa incurajeze cetatenii Capitalei sa practice sportul, oferind exemplul unui stil de viata activ si sanatos.

  Cupa MAE

  Turul va fi desfasurat pe traseul: Fantana Miorita – Soseaua Kiseleff (central axis) – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff (central axis) – Fantana Miorita.

  «Turul ciclist organizat de MAE nu este doar o competitie sportiva, ci si un prilej pentru diplomatii romani de a se intalni cu diplomatii straini acreditati la Bucuresti intr-o atmosfera de fair-play, precum si un indemn pentru bucuresteni la miscare in aer liber. Multumim Asociatiei Green Revolution pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei», a declarat Brandusa Predescu, Purtatorul de cuvant al MAE.

  «Ne bucuram sa fim parteneri ai Ministerului Afacerilor Externe in organizarea turului de bicicleta pentru al treilea an consecutiv si impreuna continuam sa sustinem promovarea bicicletei ca transport alternativ pentru un stil de viata sanatos si un oras mai putin poluat”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

  « I’Velo » este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. In cei 4 ani de functionare, programul “I’Velo” a reusit sa scoata peste 800. 000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu peste 1200 de tone.

  Despre Green Revolution

  Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *