Distractie cinica: Opt cerbi lopatari impuscati la o partida de vanatoare ilegala

0
514

Printre acestia, patru femele si patru pui
cerbi lopatari impuscati la vanatoare ilegala
Politistii si inspectorii silvici din Arad au descoperit, joi, opt cerbi lopatari ingropati langa o ferma din apropierea orasului aradean Chisineu Cris, acestia fiind impuscati la o partida de vanatoare ilegala organizata in zona Varsand, transmite corespondentul NewsIn. Oamenii legii au demarat cercetarile dupa ce politistii de frontiera au depistat, miercuri seara, trei persoane, pe raza localitatii Varsand, care se intorceau de la o partida de vanatoare ilegala. In timpul controlului efectuat de politistii de frontiera au descoperit in interiorul portbagajului unui autoturism Olcit un cerb lopatar mort, despre care exista suspiciuni ca a fost vanat ilegal. In interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, a fost gasita o arma de vanatoare marca „GM Suhl”, calibru 12 mm si cinci cartuse cu alice de vanatoare cu capsa nepercutata. In urma audierilor, unul dintre cei depistati de politistii de frontiera, Raul S., de 27 ani, a declarat ca arma si munitia ii apartin, iar femela de cerb lopatar a fost impuscata din autovehicul, cu arma gasita in masina, in zona malului drept al raului Crisul Alb, intre localitatile Pilu si Varsand.

In urma cercetarilor facute joi de politisti si inspectori silvici au fost descoperiti opt cerbi lopatari, patru femele cu patru pui, ingropati in gunoi, langa o ferma din orasul Chisineu Cris. In zona fermei au mai fost gasite doua masini de teren abandonate, iar in una dintre ele oamenii legii presupun ca ar mai exista animale impuscate ilegal, dar nu pot verifica interiorul masinilor, acestea fiind incuiate. Politistii au prelevat amprente de pe cele doua masini.
Purtatorul de cuvant al Politiei din Arad, inspector Camelia Tuduce a declarat ca in continuare se fac cercetari pentru identificarea proprietarilor celor doua masini de teren gasite abandonate, precum si pentru stabilirea persoanelor care au participat la partida de vanatoare organizata ilegal.

Sursa: Ziua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.