Documentarul „Wild Carpathia 3” aduce in atentia intregii lumi traditiile si obiceiurile romanesti

  0
  453
  Documentarul "Wild Carpathia 3" aduce în atenţia întregii lumi tradiţiile şi obiceiurile româneşti
  Documentarul "Wild Carpathia 3" aduce in atentia intregii lumi traditiile si obiceiurile romanesti
  Documentarul „Wild Carpathia 3” aduce in atentia intregii lumi traditiile si obiceiurile romanesti

  Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, alaturi de Autoritatea Nationala pentru Turism, a organizat, ieri, avanpremiera documentarului de promovare a Romaniei, Wild Carpathia 3. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta Ministrului Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, Maria Grapini, Excelenta sa Martin Harris, Ambasador al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Rovana Plumb, Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Doina Pana, Ministrul Delegat pentru Dialog Social, Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si in prezenta unui numar mare de Ambasadori ai Misiunilor straine in Romania, reprezentanti ai Asociatiilor si Federatiilor din Turism, Ambasadorii Onorifici ai Turismului Romanesc, reprezentanti ai celor mai importante companii straine si romanesti, jurnalisti.

  In cadrul acestei seri de gala a fost transmis un mesaj pentru Romania din partea Altetei Sale Regale, Printul de Wales:
  „Unul din motivele pentru care intotdeauna mi-a facut mare placere sa revin in Romania este frumusetea naturala extraordinara a peisajelor sale si a padurilor salbatice virgine din Muntii Carpati”, a spus printre altele printul Charles in scrisoarea transmisa.

  In cadrul discursului sau, Maria Grapini, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism a multumit in mod expres Altetei Sale Regale, Printul de Wales, pentru eforturile depuse in promovarea frumusetilor si traditiilor Romaniei, inclusiv in cadrul acestui documentar. Constientizand valoarea inestimabila a resurselor naturale si culturale romanesti, doamna Ministru Maria Grapini intentioneaza sa continue sprijinirea conservarii acestora pentru generatiile viitoare, deoarece autenticul romanesc este parte integranta a valorilor europene.

  Realizat de catre echipa Travel Channel si Almond Films, Wild Carpathia aduce in atentia intregii lumi traditiile si obiceiurile romanesti, contribuind la promovarea Romaniei pe plan international si la dezvoltarea sectorului turistic autohton. Documentarul prezinta bogatiile si frumusetile Romaniei la adevarata lor valoare, descriind cu fidelitate cateva dintre experientele unui turist care se aventureaza pe meleagurile noastre.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.