Domeniul web .eco

0
261

Al Gore doreste ca creeze domeniul web .eco

Fostul candidat la presedintia Statelor Unite, Al Gore, impreuna cu Alianta pentru protectia climatului, au anuntat ca sunt interesati de crearea unui domeniu web nou, cu extensia .eco. Aceasta extensie va putea fi folosita de persoanele fizice care doresc sa-si exprime sprijinul pentru cauze ce tin de protectia mediului, pentru companii care doresc sa-ti promoveze eco.pnginitiativele ecologice, dar si pentru ca organizatiile ce se ocupa cu protectia mediului sa-si poata administra paginile web sub o titulatura relevanta in ceea ce priveste obiectul lor de activitate.

„Noi sprijinim 100% eforturile asociatiei Dot Eco LLC de a inregistra domeniul .eco pe tot parcursul procesului de aprobare a solicitarii si urmarim ca pe viitor sa colaboram cu aceasta organizatie pentru promovarea domeniului. Aceasta este o oportunitate cu adevarat entuziasmanta pentru miscarea ecologica si pentru Internet in general” a afirmat Al Gore.

Ceea ce entuziasmeaza chiar mai mult decat aparitia unui nou domenui verde este faptul ca majoritatea profiturilor obtinute din vanzarea de domenii cu extensia .eco vor fi directionate catre organizatiile ce se ocupa cu protectia mediului inconjurator.

Sursa: Green-Blog

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.