Donatii in spatiu verde

0
241
Amenajare din Cartierul Nufărul
Amenajare din Cartierul Nufarul

Amenajare din Cartierul Nufarul
Amenajare din Cartierul Nufarul

174.600 de euro este valoarea totala a amenajarilor de spatii verzi donate de firmele din Oradea Municipalitatii anul trecut si anul acesta.

In opinia edilului sef, cele 16 firme si fundatii au ales sa investeasca in aceste spatii in semn de recunostinta pentru corectitudinea pe care o au in relatia cu Primaria. „Sunt amenajari de calitate pe care le-au facut aceste firme iar donatiile lor sunt consistente mai ales in aceasta perioada de criza. Atunci cand Primaria lucreaza corect si agentii comerciali raspund pe masura. Poate ca au raspuns si-n alti ani dar ori nu s-a vazut ori n-au avut pentru ce sa raspunda”, comenteaza primarul Ilie Bolojan.

Situatii de acest gen sunt cele din sensurile giratorii din Nufarul, Calea Aradului, Borsului sau Dacia, scuaruri din oras dar si oferta de internet wireless pe malul Crisului, amenajarea de zone verzi din fata magazinelor sau cosurile de gunoi donate orasului.

Primarul anunta ca pana la sfarsitul anului Municipalitatea va edita o brosura cu aceste donatii si o va distribui gratuit oradenilor, in semn de multumire pentru donatia primita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.