Array

Drum de acces avariat in Viseu de Sus, in urma unor alunecari de teren

Drum de acces avariat in Viseu de Sus, in urma unor alunecari de teren

Doua alunecari de teren au fost semnalate in orasul Viseu de Sus. Un drum de acces catre locuintele cetatenilor de pe strada Ulmului a fost afectat, iar la fata locului au fost solicitati sa intervina pompierii militari de la subunitatea din Viseu de Sus.

In urma ploilor abundente semnalate pe parcursul zilei de astazi, 8 decembrie, in orasul Viseu de Sus au fost activate doua alunecari de teren pe strada Ulmului, cartierul Radeasa. Alunecarea de teren s-a produs in patru sectiuni ale drumului de acces catre locuintele situate pe deal, unde locuiesc 42 de familii.

Nu sunt locuinte sau anexe gospodaresti avariate, insa drumul de acces a fost afectat, iar in acest moment la locuinte se poate ajunge doar pietonal, pe sub coasta dealului. De asemenea, nu este asigurat accesul autovehiculelor de interventie (politie, ambulanta, pompieri) spre locuintele din deal.

Prefectul Sandu Pocol a dispus deplasarea la locul producerii alunecarii de teren a pompierilor militari de la subunitatea din Viseu de Sus. Acestia vor evalua situatia existenta si vor incerca sa identifice solutii pentru ca populatia din zona sa poata beneficia de aprovizionare cu alimente si apa si acces al structurilor abilitate sa asigure servicii in situatii de urgenta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente