Dupa ani si ani: Proiectul depozitului ecologic de la Farcasa, aprobat la Bruxelles

0
370
Gunoaiele menajere ale or?denilor vor produce curent ?i c?ldur?
Gunoaiele menajere ale orădenilor vor produce curent şi căldură
Dupa ani si ani: Proiectul depozitului ecologic de la Farcasa, aprobat la Bruxelles

Proiectul depozitului ecologic, care urmeaza sa fie implementat la Farcasa, a fost aprobat de organismele europene, la Bruxelles, dupa ani in care autoritatile locale nu au reusit sa finalizeze documentatia.

Anuntul a fost facut de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, care a tinut sa laude modul in care Ministerul Mediului a gestionat problema.

“La finalul anului trecut am facut o conferinta de presa chiar aici, cu doamna ministru Rovana Plumb vizavi de felul cum se gestioneaza proiectul depozitului ecologic in Maramures. Am promis ca acel proiect va fi aprobat si rezolvat la nivel de minister, pentru a fi trimisa documentatia la Bruxelles.

Vreau sa va dau o veste foarte buna, astazi nu mai purtam discutii cu ministerul Mediului vizavi de aprobarea proiectului, ci vizavi de data inceperii licitatiilor care se vor face la Consiliul Judetean”, a punctat Zetea.

Vicepresedintele CJ a mai adaugat ca licitatiile vor incepe in aceasta primavara.

“Este un pas mare, este un proiect de 60 de milioane de euro care demareaza in judetul Maramures, totul datorita felului in care Ministerul Mediului a stiut sa gestioneze problemele pe care Consiliul Judetean le-a avut cu firmele de consultanta.

Astazi discutam despre un proiect aprobat la Bruxelles, un proiect care va fi demarat in decursul acestei primaveri, prin licitatie la Consiliul Judetean”, a conchis Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.