E.ON sprijina si in acest an initiativa Directiilor Silvice pentru protejarea mediului inconjurator

0
537
E.ON sprijină şi în acest an iniţiativa Direcţiilor Silvice pentru protejarea mediului înconjurător
E.ON sprijina si in acest an initiativa Directiilor Silvice pentru protejarea mediului inconjurator

In cadrul campaniei ecologice din acest an, desfasurata timp de o saptamana in 11 orase din aria de activitate a Grupului E.ON, au fost plantati 13.000 de arbori si arbusti pe o suprafata de 4 hectare.

O actiune similara, cu implicarea voluntarilor E.ON, a avut loc in urma cu un an in in municipiile Cluj–Napoca, Sibiu, Resita si Baia Mare si in comuna Aroneanu din judetul Iasi.

Implicarea voluntarilor E.ON alaturi de partenerii sai traditionali in proiectele de protejare a mediului inconjurator: Directiile Silvice, Inspectoratele Scolare si Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta (ISU) a devenit deja o constanta a politicii de responsabilitate corporatista a Grupului E.ON.

Astfel, in saptamana 2-6 aprilie a.c., cu sprijinul specialistilor silvicultori peste 200 de voluntari E.ON au participat, alaturi de circa 270 elevi si 90 reprezentanti ISU, la actiuni sustinute de plantare de arbori si arbusti in Sibiu, Timisoara, Botosani, Medias, Iasi, Resita, Cluj Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Arad si Ludus.

Bilantul acestor actiuni este incurajator, pe parcursul acestei saptamani fiind plantati circa 13.000 de arbori si arbusti, suprafata impadurita depasind 4 hectare.

Credem cu tarie in necesitatea acestor actiuni si consideram ca un mediu inconjurator cat mai verde inseamna sanatate pentru noi si pentru generatiile viitoare.

Departament Comunicare Corporatista E.ON Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.